PromoCibalae.hr

O nama

Cilj - Promo Cibalae je tvrtka čija je primarna djelatnost organizacija manifestacija, marketing i odnosi s javnošću. Tvrtka usko surađuje sa svim odjelima Grada Vinkovaca, te sudjeluje u promociji Grada Vinkovaca kao destinacije. Sa ZAKUD-om smo organizatori Vinkovačkih jeseni, na koje smo posebno ponosni i koje su najveća i najprepoznatljivija manifestacija ovog dijela Europe, pa i šire.

 

Misija – Razvoj i brendiranje manifestacija u Gradu Vinkovcima, komercijalizacija manifestacija kroz povećanje efikasnosti marketinga i odnosa s javnošću.

 

Vizija – Brendiranje Grada Vinkovaca kroz brigu o manifestacijama te u konačnici kao rezultat manifestacijskog turizma obogaćenje turističke ponude Grada Vinkovaca. Stvaranje temelja za privlačenje većeg broja turista u Grad Vinkovce korištenjem vlastitih snaga i prezentacijom bogate povijesti te prepoznatljive tradicije. Promocija Vinkovaca u Hrvatskoj i inozemstvu pomoću promotivnih materijala, kao održive, prepoznatljive i privlačne kulturne turističke destinacije temeljene na vrijednostima očuvanja zavičajne baštine te bogatoj povijesti.

 

Tvrtka Promo Cibalae je zadužena za promociju događaja u Gradu Vinkovcima, a neki od tih događaja su najveći u ovom dijelu Europe, a prepoznatljivi su i šire, što nam ukazuje kako djelatnici tvrtke ulažu veliki trud u organizaciju, promociju i marketing.

 

Uz nadaleko poznate Vinkovačke jeseni čiji marketing i odnose s javnošću te sve komercijalne sadržaje u potpunosti potpisuje naš tim, tvrtka Promo Cibalae sudjeluje u organizaciji Rimskih dana, Adventa u Vinkovcima, Vinkovačkog ljeta, Sajma nekretnina, Dana Grada, Norijade te ostalih sajmova, kongresa i brojnih drugih evenata. Naša vizija je koristeći znanja i iskustva uz inovacije doći do samog vrha u području organizacije i marketinga. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su dugogodišnje iskustvo u promociji i organizaciji, kreativnost, veliko marketinško znanje, učinkoviti odnosi s javnošću te najvažnije od svega povjerenje.